Akcija inverter klime - Tesla poklanja

Popusti i produžena garancija!

Brine vas nastupajuća grejna sezona? Potreban vam je kvalitetan klima uređaj koji greje ili hladi u skladu sa vašim potrebama?

Pravo je vreme da iskoristite novu Tesla akciju i prepustite inverter klimama brigu o savršenoj temperaturi u svom domu: u periodu od 21. septembra do 31. oktobra 2020. godine, kupite Tesla inverter uređaj po nižim cenama - već od 28.999 RSD – i ostvarite 10 godina garancije na kompresor klima uređaja!

Detaljne uslove za odobrenje garancije pročitajte u nastavku.

tesla

TESLA KLIMA UREĐAJI

10 godina garancije na kompresor Tesla inverter klime dobijate uz uslov redovnog godišnjeg održavanja i ugradnje od strane ovlašćenog Tesla servisa, kao i online registracije popunjavanjem forme na dnu stranice.

Kupi online

Uslovi produžene garancije:

1. Garancija od 10 godina važi za kompresor inverter Tesla klima uređaja kupljenog u periodu od 21. septembra do 31. oktobra 2020. godine, a za ostale komponente uređaja važi redovan period garancije od tri godine.

2. Za ostvarenje navedene garancije, potrebno je da kupljeni proizvod registrujete na www.teslapoklanja.com, najkasnije 15 dana od dana kupovine, a pre nego što se izvrši instalacija uređaja.

3. Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine, te ostaviti kontakt podatke.

4. Nakon provere prijave, predstavnici Tesla tima će vas kontaktirati u roku od 24 sata kako biste dogovorili ugradnju klima uređaja.

5. Garancija na kompresor važi uz uslov redovnog godišnjeg održavanja i ugradnje od strane ovlašćenog Tesla servisa. Garantni list za dodatni period garancije će vam biti dostavljen posle razgovora sa predstavnikom Tesla tima.

6. Produžena garancija važi samo za inverter Tesla klima uređaje kupljene na teritoriji Republike Srbije.

Ostavi svoje podatke i registruj se

GODINE

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.