Akcija klime 2021 - Tesla poklanja

Vreme je da se rashladite

U toplim letnjim danima, nema boljeg osećaja od ulaska u prostoriju rashlađenu Tesla klima uređajem, zar ne? Nema ni boljeg trenutka od ovog da obezbedite svoj, jer za sve kupljene Tesla klime u periodu od 1.6. do 31.8.2021. poklanjamo dodatne dve godine garancije – ukupno pola decenije bez briga!

Kako biste učestvovali u akciji, potrebno je da kupljeni uređaj registrujete na ovoj stranici, najkasnije 30 dana od dana kupovine.

Tehnologija u službi idealne sobne temperature

Izaberite najbolji Tesla klima uređaj za sebe, iz asortimana koji je inspirisan vašim potrebama i omiljenim prostorima. Bez obzira na godišnje doba, Tesla klima uređaji donose maksimalan komfor u vaš dan, omogućujući vam da uživate u svakom trenutku sa ljudima koje volite!

SAZNAJ VIŠE

Uslovi produžene garancije:

  • Produžena garancija važi za Tesla klima uređaj kupljen u periodu od 1.6. do 31.8.2021. godine.
  • Za ostvarenje produžene garancije, potrebno je registrovati kupljeni proizvod i ostaviti kontakt podatke na www.teslapoklanja.com, najkasnije 30 dana od dana kupovine.
  • Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine.
  • Produžena garancija važi samo za Tesla klima uređaje kupljene na teritoriji Republike Srbije.

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Godine:

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.