Do sada su nas spajali kvalitet i posvećenost - a sada i vredni pokloni!


Uz svaki kupljen Tesla frižider ili zamrzivač od 1. jula do 31. avgusta 2022. godine, nakon onlajn registracije uređaja, dobijate čak 64 Knjaz Miloš proizvoda!


• 4x Aqua Viva 2.5L
• 12x Knjaz Miloš Aromatični Limun 0.5L PET
• 12x Knjaz Miloš Aromatični Malina 0.5L PET
• 12x Aqua Viva Herbal Breskva 0.5L PET
• 12x Guarana Joker Orange 0.25L CAN
• 12x Tube Apple 0.5L PET

Akcija važi za uređaje koji su kupljeni u Republici Srbiji, a poklon se šalje na naznačenu adresu nakon što uređaj registrujete na www.teslapoklanja.com , koristeći formu na dnu stranice, najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine, te ostaviti sve potrebne podatke.

Za još svežije leto


Tesla frižideri i zamrzivači omogućiće vam da ove sezone uživate u pravom carstvu svežih ukusa!


Izaberite savršen uređaj za sebe: nudimo veliki izbor ugradnih, side-by-side, kombinovanih i mnogih drugih vrsta frižidera, kao i horizontalne i vertikalne zamrzivače, sve po veoma pristupačnim cenama.

SAZNAJ VIŠE

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Unesite email na koji želite da vam stigne sertifikat

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.

Registracijom na internet stranici za ostvarivanje prava na produženu garanciju kupac/potrošač izjavljuje da je saglasan da Sertifikat o produženoj garanciji (garantni list) dobije u elektronskom obliku. Kupac/potrošač je u potpunosti odgovoran za tačnost unetih podataka. Ukoliko se u procesu obrade reklamacije po produženoj garanciji utvrdi da unešeni podaci nisu tačni, uslovi produžene garancije neće biti prihvaćeni.