Još jednom smo zakuvali najukusniju Tesla poklon akciju!
Za sve vredne kuvarice i kuvare, Tesla i Metalac ponavljaju omiljeno darivanje – uz svaki kupljen Tesla šporet, ugradnu rernu ili ugradnu ploču od 1. do 30. juna 2022. godine, na poklon dobijate modernu Metalac šerpu sa poklopcem (16cm/2.00l).


Uz brendove dokazanog kvaliteta, pravo je vreme za slasne zalogaje i mnoštvo novih, primamljivih mirisa u kuhinji!

Akcija važi za uređaje koji su kupljeni u Republici Srbiji, a poklon se šalje na naznačenu adresu nakon što uređaj registrujete na www.teslapoklanja.com , koristeći formu na dnu stranice, najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine, te ostaviti sve potrebne podatke.

Zagrejte atmosferu u kuhinji


Tesla šporeti su centar vašeg porodičnog obroka: izaberite svoj omiljeni od velikog broja kombinovanih i standardnih modela, i za stolom okupite sve generacije kako uz tradicionalna, tako i uz savremena jela.


Tesla ugradne rerne i ugradne ploče – indukcione, staklokeramičke ili kombinovane – elegantno su rešenje za kuhinje koje zahtevaju diskretno postavljene uređaje, zarad ujednačene estetike u celom prostoru.

SAZNAJ VIŠE

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Unesite email na koji želite da vam stigne sertifikat

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.

Registracijom na internet stranici za ostvarivanje prava na produženu garanciju kupac/potrošač izjavljuje da je saglasan da Sertifikat o produženoj garanciji (garantni list) dobije u elektronskom obliku. Kupac/potrošač je u potpunosti odgovoran za tačnost unetih podataka. Ukoliko se u procesu obrade reklamacije po produženoj garanciji utvrdi da unešeni podaci nisu tačni, uslovi produžene garancije neće biti prihvaćeni.