Metalac je in - Tesla poklanja

Zakuvava se najukusnija Tesla poklon akcija do sada! Za sve vredne kuvarice i kuvare, Tesla i Metalac su spremili sjajna iznenađenja – u periodu od 1. do 30. aprila 2021. godine, uz svaki kupljen Tesla šporet, ugradnu rernu ili ugradnu ploču, na poklon dobijate modernu Metalac šerpu sa poklopcem (16cm/2.00l).

Uz brendove dokazanog kvaliteta, proleće je pravo vreme za slasne zalogaje i mnoštvo novih, primamljivih mirisa u kuhinji!

Akcija važi za uređaje koji su kupljeni u Republici Srbiji, a poklon se šalje na naznačenu adresu nakon što uređaj registrujete na www.teslapoklanja.com, koristeći formu na dnu stranice.

Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine, te ostaviti kontakt podatke.

Zagrejte atmosferu u kuhinji

Tesla šporeti su centar vašeg porodičnog obroka: izaberite svoj omiljeni od velikog broja kombinovanih i standardnih modela, i za stolom okupite sve generacije kako uz tradicionalna, tako i uz savremena jela.

Tesla ugradne rerne i ugradne ploče – indukcione, staklokeramičke ili kombinovane – elegantno su rešenje za kuhinje koje zahtevaju diskretno postavljene uređaje, zarad ujednačene estetike u celom prostoru.

SAZNAJ VIŠE
rerna

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Godine:

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.