Ljubitelji sporta će biti oduševljeni.

Za maksimalno uživanje u slici i zvuku, dovoljno je da najkasnije 30 dana nakon kupovine na ovoj stranici ostavite svoje podatke i priložite fotografiju fiskalnog računa, kako biste standardnu garanciju od tri godine produžili na čak pet godina!

player

Uslovi produžene garancije:

1.

Produžena garancija važi za Tesla TV kupljen u periodu od 15. oktobra do 31. decembra 2022. godine.

2.

Za ostvarenje produžene garancije, potrebno je registrovati kupljeni proizvod na www.teslapoklanja.com najkasnije 30 dana od dana kupovine.

3.

Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine.

4.

Produžena garancija važi samo za Tesla televizore kupljene na teritoriji Republike Srbije.

Kao da ste na terenu!

Tesla televizori čine da vaši omiljeni sportovi, filmovi, TV programi, igre i drugi sadržaji izgledaju još bolje! Sa kristalno jasnom slikom, odličnim zvukom, modernim dizajnom i velikim izborom modela, Tesla nudi kvalitet koji je daleko iznad cene uređaja.

SAZNAJ VIŠE
soccer

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Unesite email na koji želite da vam stigne sertifikat
Prepišite serijski broj sa nalepnice na uređaju
Godine:

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.

Registracijom na internet stranici za ostvarivanje prava na produženu garanciju kupac/potrošač izjavljuje da je saglasan da Sertifikat o produženoj garanciji (garantni list) dobije u elektronskom obliku. Kupac/potrošač je u potpunosti odgovoran za tačnost unetih podataka. Ukoliko se u procesu obrade reklamacije po produženoj garanciji utvrdi da unešeni podaci nisu tačni, uslovi produžene garancije neće biti prihvaćeni.