Napravili smo super kombinaciju, za još jednu sjajnu Tesla akciju!

Uz kupovinu bilo koje Tesla mašine za pranje sudova od 1. do 31. maja 2023. godine, poklanjamo BL201W Tesla blender!

Kako biste ostvarili pravo na poklon, proizvod je potrebno registrovati koristeći formu na dnu ove stranice najkasnije 30 dana od datuma kupovine, te priložiti fiskalni račun i ostale potrebne podatke.

tesla blender

Vi imate važnija posla

Zaboravite na ručno pranje posuđa, i sate provedene nad sudoperom: imamo efikasno rešenje za sve vrste prljavih sudova! Izaberite svoj omiljeni model iz velikog asortimana kvalitetnih Tesla samostojećih ili ugradnih mašina, i prepustite im brigu o prljavim sudovima nakon obroka, a svoje slobodno vreme posvetite aktivnostima u kojima uživate.

Saznaj više

Male stvari koje čine dom

Mali kućni aparati su poslednji dodatak bogatom Tesla portfoliju, kreirani tako da svakodnevne kućne poslove učine još lakšim, bržim i jednostavnijim. Naša selekcija malih kuhinjskih uređaja savršen je izbor kako za kulinarske majstore, tako i za početnike: pogledajte celokupnu ponudu na našem sajtu!

Saznaj više
tesla blender

Uslovi produžene garancije:

• Pravo na poklon ostvaruje se uz kupovinu bilo koje Tesla mašine za pranje sudova u periodu od 1. do 31. maja 2023. godine.

• Kako bi se dobio poklon, kupljeni proizvod potrebno je registrovati na teslapoklanja.com, najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

• Prilikom online registracije, neophodno je dodati fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine.

• Ova akcija važi samo za navedene Tesla uređaje kupljene na teritoriji Republike Srbije.

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Unesite email na koji želite da vam stigne sertifikat
Godine:

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.