Tesla i duel akcija - Tesla poklanja
tesla

Da li verujete u ljubav na prvo pranje? Upoznajte se sa novom Tesla i Duel akcijom, i odgovor će sigurno biti „da“!

Uz svaku Tesla mašinu za pranje, mašinu za sušenje ili mašinu za pranje i sušenje veša kupljenu u periodu od 1. novembra do 31. decembra 2021. godine, na poklon dobijate 3 kg Duel Soft Green praškastog deterdženta, 2,6 l Duel Color Care tečnog deterdženta i 1 l Duel omekšivača Blue Spring!

Kako bi se ostvarilo pravo na poklone, potrebno je da se uređaj registruje i priloži račun u roku od 30 dana od kupovine.

Akcija važi za uređaje koji su kupljeni u Republici Srbiji. Pokloni se dobijaju nakon što uređaj registrujete na www.teslapoklanja.com najkasnije 30 dana nakon kupovine, koristeći formu na dnu stranice. Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine, te ostaviti kontakt podatke.

Čista klasika

Pronađite svoju savršenu Tesla mašinu za veš po pristupačnim cenama već danas! Čeka vas veliki izbor klasičnih mašina za pranje ili sušenje, koje ispunjavaju sve porodične potrebe, kao i uređaja za pranje i sušenje veša u jednom - odličnog rešenja za uštedu vremena i prostora.

Saznaj više

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

GODINE

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.