Proleće miriše na novu Tesla i Duel akciju!

Uz svaku Tesla mašinu za pranje, mašinu za sušenje ili mašinu za pranje i sušenje veša kupljenu u periodu od 1. marta do 30. aprila 2022. godine, na poklon dobijate 3 kilograma Duel Đurđevak praškastog deterdženta, 2,6 L Soft Lotus tečnog deterdženta i 1 L Duel omekšivača Like A Diamond!

Kako bi se ostvarilo pravo na poklone, potrebno je da se uređaj registruje i priloži račun u roku od 30 dana od kupovine.

Akcija važi za uređaje koji su kupljeni u Republici Srbiji. Pokloni se dobijaju nakon što uređaj registrujete na www.teslapoklanja.com najkasnije 30 dana nakon kupovine, koristeći formu na dnu stranice. Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine, te ostaviti kontakt podatke.

Čista računica

Pronađite svoju savršenu Tesla mašinu za veš po pristupačnim cenama već danas! Čeka vas veliki izbor klasičnih mašina za pranje ili sušenje, koje ispunjavaju sve porodične potrebe, kao i uređaja za pranje i sušenje veša u jednom - odličnog rešenja za uštedu vremena i prostora.

Saznaj više

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Unesite email na koji želite da vam stigne sertifikat

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.

Registracijom na internet stranici za ostvarivanje prava na produženu garanciju kupac/potrošač izjavljuje da je saglasan da Sertifikat o produženoj garanciji (garantni list) dobije u elektronskom obliku. Kupac/potrošač je u potpunosti odgovoran za tačnost unetih podataka. Ukoliko se u procesu obrade reklamacije po produženoj garanciji utvrdi da unešeni podaci nisu tačni, uslovi produžene garancije neće biti prihvaćeni.