Tesla i duel akcija - Tesla poklanja
tesla

Tesla i Duel uvek prate najnovije trendove: čistoća i svežina, naravno, nikada ne izlaze iz mode, ali pokloni su ove sezone na vrhuncu popularnosti!

Predstavljamo akciju „Proleće-leto ’21“: uz svaku kupljenu Tesla mašinu za pranje veša, mašinu za sušenje veša ili mašinu za pranje i sušenje veša u periodu od 15. maja do 15. jula 2021. godine, dobijate čak tri Duel poklona: 3 kilograma Duel Soft Lotus praškastog deterdženta, 2,6 litara Duel Soft Lotus tečnog deterdženta i 1 litar Duel Soft Lotus omekšivača!

Akcija važi za uređaje koji su kupljeni u Republici Srbiji, a pokloni se dobijaju nakon što uređaj registrujete na www.teslapoklanja.com, koristeći formu na dnu stranice. Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine, te ostaviti kontakt podatke.

Čista klasika

Pronađite svoju savršenu Tesla mašinu za veš po pristupačnim cenama već danas! Čeka vas veliki izbor klasičnih mašina za pranje ili sušenje veša, koje ispunjavaju sve porodične potrebe, kao i mašina za pranje i sušenje veša za uštedu vremena i prostora. Tesla mašine za veš su čista klasika!

Saznaj više

Akcija je završena.