Tesla i duel u duetu - Tesla poklanja
tesla

Nakon uspešnog oktobarskog performansa, Tesla i Duel se vraćaju sa novom zajedničkom akcijom, i to u najčarobnijem delu godine!

Uz svaku kupljenu Tesla mašinu za pranje veša, mašinu za sušenje veša ili mašinu za pranje i sušenje veša u periodu od 1. decembra 2020. do 31. januara 2021. godine, kao praznični poklon dobijate 8 kilograma Duel Soft Lotus praškastog deterdženta i 1,9 litara Duel parfimisanog omekšivača Midnight Passion!

Akcija važi za uređaje koji su kupljeni u Republici Srbiji, a pokloni se dobijaju nakon što uređaj registrujete na www.teslapoklanja.com, koristeći formu na dnu stranice.

Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine, te ostaviti kontakt podatke.

tesla ves masina

Čista računica

Pronađite svoju savršenu Tesla mašinu za veš po pristupačnim cenama već danas! Čeka vas veliki izbor klasičnih mašina za pranje ili sušenje veša, koje ispunjavaju sve porodične potrebe, kao i mašina za pranje i sušenje veša za uštedu vremena i prostora.

Tesla mašine za veš – čista,
snežno bela računica!

Kupi online

Akcija je završena!