Za još slađe uživanje, i opušteno gledanje i najuzbudljivijih programa!

Kupovinom bilo kog Tesla televizora u periodu od 1. aprila do 30. juna 2023, ostvarujete pravo na 2 osnovne i 3 dodatne godine garancije.

Za ostvarenje produžene garancije, proizvod je potrebno registrovati koristeći formu na dnu ove stranice, najkasnije 30 dana od datuma kupovine, te priložiti fiskalni račun i ostale potrebne podatke.

Prepustite se uživanju

Tesla televizori čine da vaši omiljeni filmovi, TV programi, igre i drugi sadržaji izgledaju još bolje!

Sa kristalno jasnom slikom, odličnim zvukom, modernim dizajnom i velikim izborom modela, Tesla nudi kvalitet koji je daleko iznad cene uređaja, i odličan razlog da iznova okupljate svoje najdraže.

Saznaj više

Uslovi produžene garancije:

Produžena garancija važi za Tesla televizore kupljene u periodu od 1. aprila do 30. juna 2023. godine.

Za ostvarenje produžene garancije, potrebno je registrovati kupljeni proizvod na teslapoklanja.com, najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

Prilikom online registracije, neophodno je dodati fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine.

Produžena garancija važi samo za Tesla televizore kupljene na teritoriji Republike Srbije.

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Unesite email na koji želite da vam stigne sertifikat
Prepišite serijski broj sa nalepnice na uređaju

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.

Registracijom na internet stranici za ostvarivanje prava na produženu garanciju kupac/potrošač izjavljuje da je saglasan da Sertifikat o produženoj garanciji (garantni list) dobije u elektronskom obliku. Kupac/potrošač je u potpunosti odgovoran za tačnost unetih podataka. Ukoliko se u procesu obrade reklamacije po produženoj garanciji utvrdi da unešeni podaci nisu tačni, uslovi produžene garancije neće biti prihvaćeni.