Dođi, kupi i produži!

Ukoliko kupite bilo koji Tesla klima uređaj u periodu od 1. februara do 30. aprila 2024, možete ostvariti pravo na 2 osnovne i 3 dodatne godine garancije - ukupno čak 5 godina idealne sobne temperature!

Za ostvarenje produžene garancije, proizvod je potrebno registrovati koristeći formu na dnu ove stranice, najkasnije 30 dana od datuma kupovine, te priložiti fiskalni račun i ostale potrebne podatke.

player

Izaberite svoj model

Tesla klima uređaji prilagođeni su za svaki dan i svaki dom, dizajnirani tako da vam omoguće ugodnu atmosferu i jednostavno korišćenje. Pogledajte sve dostupne modele standardnih, inverter ili pokretnih klima – i izaberite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama!

SAZNAJ VIŠE
soccer

Uslovi za ostvarivanje prava na produženu garanciju

• Pravo na produženu garanciju ostvaruje se uz kupovinu bilo kog Tesla klima uređaja u periodu od 1. februara do 30. aprila 2024. godine.

• Za ostvarenje produžene garancije, kupljeni proizvod potrebno je registrovati na teslapoklanja.com koristeći formu na dnu ove stranice, najkasnije 30 dana od datuma kupovine, i prilikom online registracije priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine.

• Ova akcija važi samo za Tesla klima uređaje kupljene na teritoriji Republike Srbije.

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Unesite email na koji želite da vam stigne sertifikat
Prepišite serijski broj sa nalepnice na uređaju

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.

Registracijom na internet stranici za ostvarivanje prava na produženu garanciju kupac/potrošač izjavljuje da je saglasan da Sertifikat o produženoj garanciji (garantni list) dobije u elektronskom obliku. Kupac/potrošač je u potpunosti odgovoran za tačnost unetih podataka. Ukoliko se u procesu obrade reklamacije po produženoj garanciji utvrdi da unešeni podaci nisu tačni, uslovi produžene garancije neće biti prihvaćeni.