Nekome rastu brkovi, a kupcima Tesla televizora period garancije!

Od 1. oktobra do 31. decembra 2023. godine, svi oni koji radije gledaju TV nego „tuđa posla“ ostvaruju pravo na 2+3 godine bez briga! Dovoljno je samo da kupljeni Tesla televizor registrujete koristeći formu na dnu ove stranice. Registrujte se najkasnije 30 dana od datuma kupovine, uz priloženi fiskalni račun i ostale potrebne podatke!

player

Prepustite se uživanju

Tesla televizori čine da vaši omiljeni filmovi, TV programi, igre i drugi sadržaji izgledaju još bolje! Sa kristalno jasnom slikom, odličnim zvukom, modernim dizajnom i velikim izborom modela, Tesla nudi kvalitet za klasu iznad cene.

SAZNAJ VIŠE
soccer

Uslovi za ostvarivanje prava na produženu garanciju

• Pravo na produženu garanciju ostvaruje se uz kupovinu bilo kog Tesla televizora u periodu od 1. oktobra do 31. decembra 2023. godine.

• Za ostvarenje produžene garancije, kupljeni proizvod potrebno je registrovati na teslapoklanja.com koristeći formu na dnu ove stranice, najkasnije 30 dana od datuma kupovine, i prilikom online registracije priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine.

• Ova akcija važi samo za Tesla televizore kupljene na teritoriji Republike Srbije.

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Unesite email na koji želite da vam stigne sertifikat
Prepišite serijski broj sa nalepnice na uređaju

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.

Registracijom na internet stranici za ostvarivanje prava na produženu garanciju kupac/potrošač izjavljuje da je saglasan da Sertifikat o produženoj garanciji (garantni list) dobije u elektronskom obliku. Kupac/potrošač je u potpunosti odgovoran za tačnost unetih podataka. Ukoliko se u procesu obrade reklamacije po produženoj garanciji utvrdi da unešeni podaci nisu tačni, uslovi produžene garancije neće biti prihvaćeni.