Rashlađujemo leto svežom akcijom!

Kupovinom bilo kog Tesla klima uređaja u periodu od 1. maja do 31. avgusta 2023, ostvarujete pravo na 3 osnovne i 2 dodatne godine garancije – ukupno čak 5 godina idealne sobne temperature!


Za ostvarenje produžene garancije, proizvod je potrebno registrovati koristeći formu na dnu ove stranice najkasnije 30 dana od datuma kupovine, te priložiti fiskalni račun i ostale potrebne podatke.

Izaberite svoj model

Tesla klima uređaji prilagođeni su za svaki dan i svaki dom, dizajnirani tako da vam omoguće ugodnu atmosferu i jednostavno korišćenje. Pogledajte sve dostupne modele standardnih, inverter ili pokretnih klima – i izaberite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama!

SAZNAJ VIŠE

Uslovi produžene garancije

• Produžena garancija važi za Tesla klima uređaje kupljene u periodu od 1. maja do 31. avgusta 2023. godine.

• Za ostvarenje produžene garancije, potrebno je registrovati kupljeni proizvod na teslapoklanja.com, najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

• Prilikom online registracije, neophodno je dodati fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine.

• Produžena garancija važi samo za Tesla klima uređaje kupljene na teritoriji Republike Srbije.

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Unesite email na koji želite da vam stigne sertifikat
Prepišite serijski broj sa nalepnice na uređaju
Godine:

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.

Registracijom na internet stranici za ostvarivanje prava na produženu garanciju kupac/potrošač izjavljuje da je saglasan da Sertifikat o produženoj garanciji (garantni list) dobije u elektronskom obliku. Kupac/potrošač je u potpunosti odgovoran za tačnost unetih podataka. Ukoliko se u procesu obrade reklamacije po produženoj garanciji utvrdi da unešeni podaci nisu tačni, uslovi produžene garancije neće biti prihvaćeni.