Vreme je za Tesla poklon akciju koja inspiriše nove kulinarske čarolije!

Uz svaku kupovinu Tesla šporeta, ugradne rerne ili ugradne ploče u periodu od 1. do 31. maja 2023. godine, poklanjamo HB300BX Tesla ručni blender!

Kako biste ostvarili pravo na poklon, proizvod je potrebno registrovati koristeći formu na dnu ove stranice najkasnije 30 dana od datuma kupovine, te priložiti fiskalni račun i ostale potrebne podatke.

Zagrejte atmosferu u kuhinji!

Klasični i pouzdani Tesla šporeti omogućiće vam spremanje obroka koji okupljaju generacije – a za one koji su ograničeni prostorom, Tesla ugradne rerne nude kombinaciju elegancije i efikasnosti koja će vas osvojiti na prvi pogled! Za sve gastronomske užitke tu su i Tesla ugradne ploče, koje se idealno uklapaju u svaku modernu kuhinju.

Saznaj više

Male stvari koje čine dom

Mali kućni aparati su poslednji dodatak bogatom Tesla portfoliju, kreirani tako da svakodnevne kućne poslove učine još lakšim, bržim i jednostavnijim. Naša selekcija malih kuhinjskih uređaja savršen je izbor kako za kulinarske majstore, tako i za početnike: pogledajte celokupnu ponudu na našem sajtu!

SAZNAJ VIŠE

Uslovi produžene garancije:

• Pravo na poklon ostvaruje se uz kupovinu Tesla šporeta, ugradne rerne ili ugradne ploče u periodu od 1. do 31. maja 2023. godine.

• Kako bi se dobio poklon, kupljeni proizvod potrebno je registrovati na teslapoklanja.com, najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

• Prilikom online registracije, neophodno je dodati fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine.

• Ova akcija važi samo za navedene Tesla uređaje kupljene na teritoriji Republike Srbije.

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Unesite email na koji želite da vam stigne sertifikat
Godine:

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.