Bolje ispred ekrana nego ispred stadiona!

Od 1. maja do 31. jula 2024, uz bilo koji kupljeni Tesla televizor ostvarujete pravo na 2 osnovne i 3 dodatne godine garancije, za čak 5 godina uživanja u sportskim događajima.

Za ostvarenje produžene garancije, dovoljno je da svoj uređaj registrujete koristeći formu na dnu ove stranice najkasnije 30 dana od datuma kupovine, uz prilaganje fiskalnog računa i ostalih potrebnih podataka.

Izaberite svoj model

Uz veliki izbor modela i savremenih funkcionalnosti za one najprobirljivije, Tesla televizori otvaraju vrata u beskrajan svet zabave, bez obzira na veličinu dijagonale. Pogledajte kompletnu ponudu i izaberite svoj idealni Tesla televizor još danas.SAZNAJ VIŠE

Uslovi za ostvarivanje prava na produženu garanciju

• Pravo na produženu garanciju ostvaruje se uz kupovinu bilo kog Tesla televizora u periodu od 1. maja do 31. avgusta 2024. godine.

• Za ostvarenje produžene garancije, kupljeni proizvod potrebno je registrovati na teslapoklanja.com koristeći formu na dnu ove stranice, najkasnije 30 dana od datuma kupovine, i prilikom online registracije priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine.

• Ova akcija važi samo za Tesla televizore kupljene na teritoriji Republike Srbije.

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Unesite email na koji želite da vam stigne sertifikat
Prepišite serijski broj sa nalepnice na uređaju
Godine:

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.

Registracijom na internet stranici za ostvarivanje prava na produženu garanciju kupac/potrošač izjavljuje da je saglasan da Sertifikat o produženoj garanciji (garantni list) dobije u elektronskom obliku. Kupac/potrošač je u potpunosti odgovoran za tačnost unetih podataka. Ukoliko se u procesu obrade reklamacije po produženoj garanciji utvrdi da unešeni podaci nisu tačni, uslovi produžene garancije neće biti prihvaćeni.